Божја желба Ангеловски
 

Професионална погребална агенција

 
Достапни за вас во секое време
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Контактирајте нè
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Дел од нашите услуги
 

 
 
 
 
 
 
Аранжман на погреб
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Превоз на покојникот
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 

Божја желба Ангеловски 94

 
Нашата погребна агенција им служи на генерации луѓе и семејства во моменти кога сме им најпотребни. Нашата мисија е да им помогнеме на семејствата да поминат низ процесот на жалење достоинствено. Ние сме посветени професионалци кои се грижат секој детал да биде успешно запазен. Го правиме тоа слушајќи ве, се грижиме и го водиме секое семејство со големо сочувство низ процедурите. Затоа станавме доверлив дел од заедницата.

29 години работиме и постоиме, а нашите цени се секогаш конкурентни и најниски. Поседуваме лиценца за вршење на сите погребални услуги издадена од Министерството за транспорт и врски на Р.С.М. Најголем избор на погребна опрема и сите погребални услуги.


Ви стоиме на располагање 24/7, се што треба е да се јавите на дежурниот телефон и останатото препуштете го на нашиот пофесионален тим.

 
 
 
 
 
 

контактирајте нè

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Што нè прави посебни?

 

Зошто да нè изберете нас?

 
 
 
 

Искусен персонал

 
 
 
Нашите вработени се меѓу најискусните професионалци за погреби во земјата. Тие се искрено посветени на обезбедување на најдобра можна услуга за вас.
 
 
 
 
 
 
 

Долгогодишна репутација

 
 
 
Секоја година добиваме стотици препораки од семејства кои се задоволни од одличната грижа и услуга овозможена од нашата агенција.
 
 
 
 
 
 
 

Достапни во секое време

 
 
 
Тука сме за Вас во секое време. Член на нашиот персонал е достапен 24 часа на ден, 365 дена во годината, за да ви помогне.
 
 
 
 
 
 
 

Што нудиме?

 

Наши услуги

 
 
 
 
 

Целосен аранжман во вршење на погреб на сите градски гробишта

 
Грижата за организација и аранжман на погреб препушетете ни ја на нам.
 
 
 
 
 
 
 
 

Изработка на надгробни плочи

 
Вршиме изработка на надгробни плочи и грабвирање на текст на плочите.
 
 
 
 
 
 
 
 

Обезбедуваме чување во капела 24/7

 
Чување на покоен во капела, во високо контролирани услови. Капелата е обезбедена 24/7 и климатизирана.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Лиценциран превоз на покојни

 
Лиценциран превоз на покојни со специјални погребални возила од сите болници и други установи во и надвор од државата.
 
 
 
 
 
 
 
 

Целосна тоалета на покоен

 
Чаршави, крпи, кебиња, перници и останата тоалета за покоен.
 
 
 
 
 
 
 
 

Продажба на погребална опрема

 
Голем избор на погребална опрема од сандаци, крстови до венци.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Откоп/закоп на гробно место на сите гробишта во Р.М.

 
Имаме специјален тим за откоп и закоп на гробни површини.
 
 
 
 
 
 

Божја желба Ангеловски 94

 
 

Достапни за Вас во секое време

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Достапни за Вас во секое време

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Контактираjте нè

 
*
 
*
 
*